Χωρίς κατηγορία

Χολή από τον Μπαχτσελί: Η Ελλάδα δεν έχει μάθει τίποτα από την Ιστορία!

Φαίνεται πως στην Τουρκία ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε από την κοινή συνέντευξη του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον συντηρούν άλλωστε οι πολιτικοί που περιστοιχίζουν τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ίσως επειδή ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών – όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του – δεν έβαλε τις διαφορές και τα προβλήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις «κάτω από το χαλί», παρουσιάζοντας δημόσια όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την τουρκική προκλητικότητα.

Χθες ήταν ο εκπρόσωπος του AKP, Ομέρ Τσελίκ, που κατηγόρησε τον Νίκο Δένδια ότι ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σήμερα πήρε την σκυτάλη ο συγκυβερνήτης του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος έσπευσε αν απλώσει «δίχτυ προστασίας» γύρω από τον Τούρκο ΥΠΕΞ.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια
Ανίκητη η ακρίβεια στα τρόφιμα γιατί η ΔΕΗ επιδοτεί τις αντλίες θερμότητας ΑΔΜΗΕ: τι ζητούσε, τι πήρε που βρέχει χρήμα το τέλος της Τσάνταλη Ισπανική κυριαρχία στο λάδι η κρουαζιέρα πάει καλά
«Αχτίδα φωτός» για την ακρίβεια στα τρόφιμα Παράθυρο ελπίδας ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην ευρωζώνη θα συνεχίσει να αποκλιμακώνεται...
Farmers' food market stall with variety of organic vegetable. Vendor serving and chating with customers