Χωρίς κατηγορία

Υπουργικό Συμβούλιο: Τι αποφάσισε για θέματα άμυνας-ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής

Κατά την διάρκεια του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων σημαντικά νομοσχέδια και ενέργειες που αφορούν κυβερνητικούς άξονες όπως η Εξωτερική Πολιτική, η Ασφάλεια, η Άμυνα και η Διαχείριση Προσφυγικού – Μεταναστευτικού. 
 
Στο πλαίσιο ενημέρωσης του Πρωθυπουργού, στο Υπουργικό Συμβούλιο συζητήθηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που «τρέχουν» ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα που θα λάβουν χώρα για την επίτευξη τους. Τι αποφασίστηκε για ζητήματα που άπτονται της εθνικής άμυνας και ασφάλειας αλλά και εξωτερικής πολιτικής και διαχείρισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού.
 
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία