Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Καψόνι Γιαννακόπουλου! Επιστρέφουν με πούλμαν από την Πόλη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πήρε… ανάποδες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι εξοργισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ στο τρίτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη. Το “τριφύλλι” αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια και θα πληρώσει… τις συνέπειες.

Το κλίμα στο “πράσινο” στρατόπεδο, όπως είναι φυσικό, δεν είναι καθόλου καλό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει την απόφαση η αποστολή του “τριφυλλιού” να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο!

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”, βλέποντας τη νέα τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έδωσε εντολή να ακυρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια που είχε κλείσει η “πράσινη” ΚΑΕ και η ομάδα να επιστρέψει με πούλμαν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θα ταλαιπωρηθούν πολύ για να επιστρέψουν στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει ότι δεν αστειεύεται. Η “πράσινη” αποστολή θα χρειαστεί να διανύσει οδικώς τα 1.097 χιλιόμετρα, πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα του Παναθηναϊκού θα περάσει πάνω από 11 ώρες (χωρίς στάσεις) στο πούλμαν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε