Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αναβλήθηκε το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Αναβλήθηκε το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, η Euroleague ανακοίνωσε ότι το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός αναβάλλεται. Άγνωστη η τύχη του αγώνα.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η γαλλική ομάδα δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών, καθώς λόγω κορωνοϊού, έχει μείνει με επτά διαθέσιμους παίκτες. Οι Γάλλοι είχαν και δύο νεαρούς παίκτες, οι οποίοι όμως δεν είχαν δηλωθεί στην Euroleague.

Με βάση τον κανονισμό, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 20-0, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος και θα κρίνει την τύχη του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της Ευρωλίγκας για την 3η αγωνιστική μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.

Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της Ευρωλίγκας ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνο σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις