Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόκριση «θρίλερ» για την Ίντερ κόντρα στη Μίλαν – «Χοντρό» επεισόδιο Ζλάταν και Λουκάκου (videos)

Πρόκριση «θρίλερ» για την Ίντερ κόντρα στη Μίλαν – «Χοντρό» επεισόδιο Ζλάταν και Λουκάκου (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, η Ίντερ πήρε την πρόκριση κόντρα στη Μίλαν με ήρωα τον Έρικσεν που ολοκλήρωσε την ανατροπή (2-1) στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα σε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου με τον Σουηδό να αποβάλλεται.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν «υπέγραψε» το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας και με δικό του γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια επί της Μίλαν με 2-1, αποτέλεσμα που έστειλε τους «νερατζούρι» στους ημιτελικούς της διοργάνωσης και τους πρωτοπόρους της Serie A… στο σπίτι τους. Ο Δανός επιθετικός μέσος πέρασε αλλαγή στο 88ο λεπτό και στον επιπλέον χρόνο του αγώνα έμελλε να στείλει την ομάδα του στην τετράδα, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε προβάδισμα στη Μίλαν στο 31΄, αλλά η τυπικά γηπεδούχος Ίντερ, ισοφάρισε στο 77΄ με τον Λουκάκου και στις καθυστερήσεις πήρε την τεράστια νίκη με το γκολ του Έρικσεν.

«Μοιραίος» παίκτης των «ροσονέρι» ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επιτρέποντας στους αντιπάλους της ομάδας του να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και να φέρουν… τούμπα τον αγώνα.

Ο Σουηδός πιάστηκε σχεδόν στα… χέρια με τον Βέλγο λέγοντάς του ανάμεσα σε άλλα «πάμε μέσα αν θες», με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ειπώθηκαν βαριές εκφράσεις. Συγκεκριμένα ο Ιμπραϊμοβιτς είπε προς τον Βέλγο επιθετικό της Ίντερ στα αγγλικά: «πήγαινε να κάνεις τις μαλ… σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο». Ο Λουκάκου έγινε έξαλλος και άρχισε να βρίζει την γυναίκα του Ζλάταν, θεωρώντας πως ο Σουηδός προσέβαλλε την οικογένεια του και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις