Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Dënohet me 12 muaj burg Psomiadi-Pezullohet nga puna automatikisht

Dënohet me 12 muaj burg Psomiadi-Pezullohet nga puna automatikisht
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 08.04.2011 | 20:57
Πρώτη δημοσίευση: 08.04.2011 | 20:57

“Punova sipas ligjit” tha Prefekti i Qarkut të Maqedonisë Qëndrore,duke mohuar çdo akuzë ndaj tij.

Që prej orës 09.00 në mëngjes në Gjykatën e Apelit në Selanik ,dëshmuan dëshmitarët e të të dyja palëve,ndërsa në mesditë,rreth orës 16.00 ,u plotësua edhe vendimi i prokurorit që shpalli fajtor Panajoti Psomiadhin.

Prefekti ishte dënuar në shkallën e parë në cilësinë e ish-prefktit pa u bërë Kalikrati në Greqi,ndërsa u shpall fajtor edhe në shkallën e dytë për shkelje të detyrës me 12 muaj burg dhe tre vjet detyrim paraqitje.

Sipas qarqeve ligjore,kjo do të thotë për Prefektin se pezullohet nga puna dhe humbet të drejtën për të hedhur kandidaturë në administratë,edhe nëse shkon në Gjykatën e Lartë.

Nga ana e tij Psomiadis dhe bashkëpunëtorët e  tij theksojnë se diçka  e tillë nuk mund të ndodhi ,pasi kur u bë shkelja ai ishte në detyrën e prefektit(nomarkis),ndërsa tani është Periferiarkis.Vetë Psomiadhi ka mohuar të gjitha katigoritë ,duke deklaruar i pafajshëm.   Διαδώστε αυτό το άρθρο