Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τη φωτιά σε strip-club στην Συγγρού: “Το έκαψα για να μην το πάρουν οι τοκογλύφοι” [pics]

Αποκαλύψεις για τη φωτιά σε strip-club στην Συγγρού: “Το έκαψα για να μην το πάρουν οι τοκογλύφοι” [pics]

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στην Συγγρού. Όπως έγινε γνωστό, εμπρηστής ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, καθώς όπως δήλωσε “θα το έπαιρναν οι τοκογλυφοι”.

Πρόκειται για το γνωστό strip – club “Lido Palace” που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Συγγρού, και το οποίο λειτουργούσε πολλά χρόνια. Εκεί ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ένας 68χρονος, παρουσιάστηκε αργότερα οικειοθελώς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι το πυρπόλησε γιατί θα του το έπαιρναν οι τοκογλύφοι!

«Εγώ έβαλα τη φωτιά στο μαγαζί μου. Χρωστάω στους τοκογλύφους 600.000 ευρώ και μου ζήτησαν το κέντρο. Τους απάντησα πως θα τους το δώσω, αλλά θα τους το δώσω καμένο! Έβαλα τη φωτιά γιατί έτσι κι αλλιώς το χάνω! Δεν είχα άλλη λύση…», είπε στους αστυνομικούς που τον άκουγαν εμβρόντητοι!

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση και όπως είναι αναμενόμενο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όταν ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά, το πολυσύχναστο μαγαζί ήταν κλειστό και μέσα υπήρχαν μόνο οι υπεύθυνοι λειτουργίας, οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο μόλις είδαν τις φλόγες. Το νυχτερινό κέντρο στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, και οι κάτοικοί της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να μην κινδυνεύσουν από τις φλόγες ή τον πυκνό καπνό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θεοδόσης Πάνου – Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις