Κόσμος

Φλωρεντία: Τεράστιος κίονας αποκολλήθηκε από εκκλησία και σκότωσε Ισπανό τουρίστα

Την ζωή του έχασε ένας Ισπανός τουρίστας στην Φλωρεντία, όταν αποκολλήθηκε κίονας από την βασιλική εκκλησία της Σάντα Κρόσε. Αποτέλεσμα ήταν πέσει πάνω στον άτυχο άνδρα και να τον σκοτώσει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πέτρινος κίονας έπεσε από ύψος 20 μέτρων χτυπώντας στο κεφάλι τον 50χρονο τουρίστα. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος, και οι άνδρες των πρώτων βοηθειών, μαζί με τους πυροσβέστες, που έφτασαν άμεσα στην εκκλησία, δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια.

Η ιταλική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα για απόδοση τυχόν ευθυνών. Το πέτρινο στοιχείο που αποκολλήθηκε από την εκκλησία είναι διαστάσεων σαράντα πέντε τετραγωνικών εκατοστών. Ο ναός πρόκειται να παραμείνει κλειστός τουλάχιστο μέχρι αύριο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Καταγγελίες από την αντιπολίτευση για «παράνομη προπαγάνδα» με κυβερνητικά χρήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων αμερικανικού ποδοσφαίρου
US President Donald Trump gestures during a meeting with Britain's Prime Minister Andy Burnham on the sidelines of the 81st United Nations General Assembly in New York City, US, September 22, 2026.