Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Αίσιο τέλος στην ομηρία στο Νιουκάστλ

Φωτογραφία twitter
Φωτογραφία twitter

– Νέο περιστατικό τρόμου στην Αγγλία
– Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε σε γραφείο εύρεσης εργασίας
– Κράτησε για ώρες ομήρους

“Βασιλεύει” ο τρόμος στην Αγγλία, μόλις μια μέρα μετά τις εκλογές και ενώ η χώρα βρίσκεται σε πολιτική αβεβαιότητα. Άτομο οπλισμένο με μαχαίρι εισέβαλε, το πρωί της Παρασκευής (09.06.2017) σε γραφείο εύρεσης εργασίας και για πολλές ώρες κράτησε ομήρους εργαζόμενους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ειδικοί διαπραγματευτές και οι δρόμοι γύρο από το γραφείο αποκλείστηκαν, ενώ το κοινό έχει ειδοποιήθηκε να μην πλησιάζει στην περιοχή.

Η αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) πως ένας άνδρας προκαλούσε φασαρία σε γραφείο εύρεσης εργασίας στην πόλη Μπάικερ.

“Οι αξιωματικοί κλήθηκαν και τους γνωστοποιήθηκε ότι ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι είχε μπει στις εγκαταστάσεις και πιστεύεται ότι κρατά ομήρους εργαζόμενους. Πολλοί άλλοι από τους εργαζόμενους κατάφεραν να φύγουν. Έχουμε αναλάβει το περιστατικό αλλά δεν υπάρχουν, προς το παρόν, πληροφορίες για τραυματίες”, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νορθρούμπια.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, αν και δεν υπήρξαν για τραυματίες. Πιστεύεται ότι ο δράστης είναι γνωστός στους εργαζόμενους στο γραφείο, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Εξαιτίας του συμβάντος, η αστυνομία διέταξε την εκκένωση σχολικού κοιτώνα που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ έκλεισε και ο σταθμός του Μετρό. Σχεδόν τρεις ώρες μετά την εισβολή του οπλισμένου άνδρα, οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι και χωρίς να έχει τραυματιστεί κανείς. Ο δράστης συνελήφθη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε