Κόσμος

Λονδίνο – Σοκαριστική μαρτυρία: “Ο γιος μου έχει μία τεράστια ουλή από το στομάχι μέχρι την πλάτη”

Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 23χρονου Daniel O’Neill, ο οποίος έπεσε χθες (03.06.2017) θύμα της μανίας των τρομοκρατών στο Λονδίνο. Η μητέρα του μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια του γιου της.

 

“Μόλις βγήκε έξω από το μπαρ για ένα δευτερόλεπτο και ένας άνδρας έτρεξε καταπάνω του και είπε “αυτό είναι για την οικογένειά μου, αυτό είναι για το Ισλάμ”, και να καρφώνει ένα μαχαίρι ευθεία μέσα του. Έχει μια τεράστια ουλή 7 ιντσών που πηγαίνει από την κοιλιά του γύρω – γύρω μέχρι την πλάτη του” δήλωσε η Elizabeth O’Neill σε δημοσιογράφους έξω από το Kings College Hospital.

“Ο τρομοκράτης έτρεξε μακριά, και ο γιος μου γύρισε πίσω στην παμπ. Ξαφνικά έπεσαν πυροβολισμοί, όλοι τους έλεγαν να ξαπλώνουν κάτω και στην συνέχεια να κατέβουν κάτω στο μπαρ. Μετά ο γιος μου θυμάται να μπαίνει στο ασθενοφόρο” τόνισε.

Η ίδια ξέσπασε κατά των τρομοκρατών, λέγοντας: “αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι το κάνουν στο όνομα του Θεού. Αυτό είναι αστείο. Είναι βάρβαροι και δειλοί”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 2