Πολιτική

Το “τιτίβισμα” του Αλέξη Τσίπρα για το… νενικήκαμεν του Μακρόν!

Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στη συνομιλία που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει στις αναρτήσεις του: “Στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμ.Μακρόν τόσο για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup όσο και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μαζί με τον Κύπριο Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη“.

“Τα καταφέραμε!” – Διαβάστε εδώ τον διάλογο Τσίπρα – Μακρόν

Δείτε τα tweets του πρωθυπουργού

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16