Κόσμος

«Hello Dolly!» – Θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για να δουν την παράσταση!

Ακόμα και να πεθάνουν είναι έτοιμοι οι Αμερικανοί προκειμένου να δουν την αναβίωση της παράστασης «Hello, Dolly!», με την Μπετ Μίντλερ.

Η παράσταση θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ στις 20 Απριλίου, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πρόβες ανοιχτές στο κοινό και πολλοί είναι αυτοί που έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το έργο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six ένας άντρας από την Καλιφόρνια λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της παράστασης, αλλά η επιθυμία του να δει και τη δεύτερη πράξη ήταν τόσο μεγάλη που αρνήθηκε να φύγει από τη θέση του και να δεχτεί ιατρική φροντίδα. Κι αυτός δεν είναι ο μοναδικός που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του για την πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση.

Δύο 60χρονες που είχαν παρακολουθήσει την πρώτη άνοδο της «Hello Dolly», το 1964 με την Κάρολ Τσάνινγκ, πηγαίνοντας για να παρακολουθήσουν την πρόβα χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο ένα τετράγωνο μακριά από το θέατρο. Οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες αρνήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, παρότι στο σημείο του συμβάντος είχε φτάσει η αστυνομία κι ένα ασθενοφόρο. Οι 60χρονες σηκώθηκαν από την άσφαλτο τίναξαν τα ρούχα τους και συνέχισαν τον δρόμο τους προς το θέατρο, χωρίς καν να δεχτούν να γίνει κάποια αναφορά από την αστυνομία. Μάλιστα το περιοδικό επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει ότι η μία από τις δύο γυναίκες φαινόταν αρκετά χτυπημένη και για περίπου ένα λεπτό είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά μετά από λίγο συνήλθε και έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Το μιούζικαλ έχει ήδη προπωλήσει εισιτήρια αξίας 40 εκατ. δολαρίων, ενώ περίπου 1,6 εκατ. δολάρια εισέπραξε από τις έξι πρόβες της παράστασης που ήταν ανοιχτές για το κοινό την προηγούμενη εβδομάδα. Η τιμή των εισιτηρίων αρχίζει από τα 89 δολάρια και φτάνει τα 750 δολάρια.

Πάντως ακόμη ένας θεατής λιποθύμησε παρακολουθώντας τη δεύτερη πρόβα την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα η παράσταση να διακοπεί. Αλλά όταν το προσωπικό τον μετέφερε στο λόμπι για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες ο άνθρωπος αρνήθηκε και τους είπε: «προτιμώ να πεθάνω παρά να χάσω το δεύτερο μέρος της παράστασης». Τότε ο παραγωγός Σκοτ Ράντιν του έδωσε μία πρόσκληση για μια επόμενη παράσταση, ώστε να πειστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: «Ψηνόμαστε ζωντανοί» – Ο καύσωνας και η ξηρασία τροφοδοτούν τις φλόγες σε Μεσόγειο και Βαλκάνια
Η Μεσόγειος και τα Βαλκάνια φλέγονται, με χιλιάδες πυροσβέστες να δίνουν μάχη σε ακραίες συνθήκες καύσωνα και ξηρασίας, καθώς οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 40°C και η κλιματική κρίση εντείνει τον κίνδυνο πυρκαγιών
Ένα ελικόπτερο ρίχνει νερό σε μια πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ελβετία: Δωρεάν οι δημόσιες συγκοινωνίες στη Γενεύη για την αντιμετώπιση της ρύπανσης
Αντιμέτωπο με ένα ιστορικό ρεκόρ όζοντος και συνθήκες καύσωνα, το καντόνι της Γενεύης καθιστά δωρεάν τις δημόσιες συγκοινωνίες, προκειμένου να ενθαρρύνει τους κατοίκους να αφήσουν το αυτοκίνητό τους στο γκαράζ
Η σημαία της Ελβετίας
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλεί τους συμμάχους του να αποτρέψουν οποιαδήποτε «εξαπάτηση» από τη Ρωσία
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας καλεί τους δυτικούς εταίρους του να διατηρήσουν την πίεση προς τη Μόσχα και να μπλοκάρουν κάθε απόπειρα χειραγώγησης πριν από τη σύνοδο Τραμπ-Πούτιν που έχει προγραμματιστεί στην Αλάσκα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι 1
Γάζα: Το Ισραήλ εγκρίνει νέο στρατιωτικό σχέδιο – 123 νεκροί σε 24 ώρες
Ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού ενέκρινε ένα νέο σχέδιο επιχειρήσεων για τη Γάζα, την ώρα που οι επιθέσεις στην πόλη προκάλεσαν τον θάνατο 123 ανθρώπων μέσα σε μία ημέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς
Παλαιστίνιοι περνούν μπροστά από κατεστραμμένους τάφους, ενώ καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση στη Γάζα 2
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους αστέγους της Ουάσινγκτον: Μετά την εθνοφρουρά έρχονται πρόστιμα και χειροπέδες
Ο Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επικαλούμενος την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας η οποία σύμφωνα με έρευνες δείχνει πως δεν έχει αυξηθεί και βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 30 χρόνων
Ντόναλντ Τραμπ 17