Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Μέρκελ

Απ' τη μια εμπλοκή στην άλλη και η κατάληξη και πάλι η... γνωστή για τη διαπραγμάτευση. Το Μαξίμου ενόψει ενός νέου αδιεξόδου φαίνεται ότι επιχειρεί για ακόμη μια φορά “πολιτική λύση”.

Σύμφωνα με το Real.gr αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με την Καγκελάριο Μέρκελ, την ώρα που το Μαξίμου δείχνει υπεύθυνο για τις καθυστερήσεις το ΔΝΤ αλλά και το Γερμανικό υπουργείο οικονομικών.

Όλα αυτά σε μια στιγμή που εάν δεν υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην ημέρα τότε για πολλούς θεωρείται δεδομένο ότι έχει χαθεί και η 7η Απριλίου καθώς χωρίς την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα ή έστω τον καθορισμό αυτής όλα δείχνουν ότι το Eurogroup δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50