Κόσμος

Οι αρχές κάνουν “φύλλο και φτερό” την έπαυλη του Φιγιόν

Εξονυχιστική έρευνα στην έπαυλη του Φρανσουά και της Πενέλοπι Φιγιόν, πραγματοοίησαν την Παρασκευή οι γαλλικές αρχές.

Ο έλεγχος αυτός, έγινε στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών στην υπόθεση αργομισθίας με πρωταγωνιστές συγγενείς του υποψηφίου της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Η έρευνα στο αρχοντικό του Μποσέ “ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ” διευκρίνισε η ίδια πηγή. Την Πέμπτη οι αρχές είχαν διεξάγει έρευνα στην κατοικία του ζεύγους στο Παρίσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 5