Driveit

Δοκιμές στον πάγο για τo BMW i8 Spyder

Με την παρουσίαση της ανοικτής έκδοσης του i8 να προγραμματίζεται για το 2018 μαζί το προγραμματισμένο facelift του μοντέλου, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το αυτοκίνητο να κάνει δοκιμές σε... πολικό περιβάλλον.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μια οροφή τύπου targa με το αμάξωμα να έχει ένα διαφορετικό πίσω τελείωμα, το οποίο παραπέμπει αρκετά στη σχεδιαστική προσέγγιση που είχαμε δει στο πρωτότυπο BMW i Vision Future.

Το κομμάτι πάνω από το κεφάλι των επιβατών αφαιρείται (με το χέρι φυσικά) και οι πίσω κολώνες να μένουν στη θέση τους. Οι δύο «καμπούρες» που συνεχίζουν ως προεκτάσεις πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι τα highlights της σχεδίασης, αν και δεν είναι τόσο φαρδιές και μεγάλες όσο στο concept. Η γραμμή τους κατεβαίνει γρήγορα για να συναντήσει το κάλυμμα του κινητήρα. Τα πίσω φώτα που προεκτείνονται στα δύο αιωρούμενα πτερύγια που δίνουν όγκο στον χώρο πίσω από την καμπίνα επίσης διατηρούνται.

Oι πρώτες πληροφορίες θέλουν το ανανεωμένο i8, είτε στην κλειστή είτε στην ανοικτή του έκδοση, να είναι πιο δυνατό από την τρέχουσα έκδοση, με την συνολική παραγόμενη ισχύ να φτάνει τους 420 ίππους.

Είναι προφανές ότι έστω και μικρές σε έκταση, αλλαγές θα έχουμε και στον εσωτερικό σχεδιασμό με σημαντικότερη αυτήν της ύπαρξης του νέου συστήματος iDrive.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην τιμή της Spyder έκδοσης, αυτή θα κοστίζει περίπου 10% περισσότερο από την κλειστή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα