Κόσμος

Γαντζώθηκε από οροφή αυτοκινήτου που έτρεχε με 130 χλμ και κάλεσε τις Αρχές

Κασκαντέρ... έγινε ένας νεαρός από την Γαλλία για να “σώσει” το αυτοκίνητο του πατέρα του. Ο Οσάμα Αουκίλι γαντζώθηκε από την οροφή του κλεμμένου αμαξιού. Το αυτοκίνητο έτρεχε με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον θαρραλέο νεαρό... ο οποίος κατάφερε να καλέσει από το κινητό του την αστυνομία.

Αμέσως, ξεκίνησε καταδίωξη ανάμεσα στην αστυνομία και τον κλέφτη, κοντά στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία.
Ευτυχώς ο νεαρός, ο οποίος είπε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι αντέδρασε αυθόρμητα, δεν τραυματίστηκε.

“Είπα στον εαυτό μου ότι αυτό ήταν το αυτοκίνητο του πατέρα μου, το οποίο σημαίνει πολλά για εκείνον”, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό BFM TV.

Ο διοικητής της αστυνομίας Κριστόφ Λεσζνέφσκι είπε ότι η καταδίωξη που ακολούθησε μέσα από την πόλη Οϊονά και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο διήρκεσε αρκετά λεπτά προτού το αυτοκίνητο, βγει από την κεντρική οδική αρτηρία και κόψει ταχύτητα, οπότε και ο νεαρός πήδηξε από αυτό. Ο κλέφτης προσπάθησε να διαφύγει πεζός ωστόσο η αστυνομία τον συνέλαβε.

Πηγή: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ στο πλευρό του Ζελένσκι: Οι ελπίδες, οι πιέσεις και τα διαπραγματευτικά «όπλα» στη συνάντηση με τον Τραμπ
Ο Ζελένσκι αναμένεται να δεχτεί πιέσεις από τον Τραμπ να αποδεχτεί τη συμφωνία που πρότεινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή κατά τη συνάντησή τους στην Αλάσκα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι 12