Κόσμος

Σκότωσε 19 ανθρώπους, ανάμεσα τους τρία παιδιά!

Η αστυνομία στην επαρχία Γιουνάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, συνέλαβε σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) έναν ύποπτο, μερικές ώρες μετά τον εντοπισμό 19 νεκρών, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, στα σπίτια τους στο χωριό Γιέμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα (Xinhua).

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο ύποπτος, που ονομάζεται Γιανγκ Τσινγκπέι και γεννήθηκε το 1989, συνελήφθη στην πρωτεύουσα της επαρχίας Γιουνάν, την πόλη Κουνμίνγκ, περίπου 200 χιλιόμετρα από το σημείο του εγκλήματος.
Τα 19 θύματα, άνδρες και γυναίκες, ήταν μέλη έξι οικογενειών.
Το υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας απέστειλε στην περιοχή ειδική ομάδα προκειμένου να συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές στην υπόθεση. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.
Όπως επισημαίνει το πρακτορείο Reuters, οι μαζικοί φόνοι είναι σπάνιοι στην Κίνα και το συγκεκριμένο συμβάν κυριαρχεί στις συζητήσεις που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το πώς έχασαν τη ζωή τους τα θύματα ή ποιο ήταν το κίνητρο των φόνων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης σε ηλικία 69 ετών: Διέδωσε την ελληνική κουζίνα σε όλη τη Γαλλία
Η απώλειά του Κύπριου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη αφήνει ένα σημαντικό κενό, όχι μόνο στον χώρο της γαστρονομίας, αλλά και στον απόδημο κυπριακό ελληνισμό, δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης
Ανδρέας Μαυρομμάτης
Ακόμη 6 εβδομάδες πολέμου «υπόσχεται» το Ισραήλ – Γιατί κάνει λόγο για «χιλιάδες στόχους» σε Ιράν και Λίβανο
Στόχος των επιχειρήσεων είναι να μην μπορεί να το Ιράν να αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους για αρκετά χρόνια και παράλληλα να αποδυναμωθεί το ισλαμικό καθεστώς ώστε να είναι πιο «εύθραυστο» σε εξεγέρσεις
Λίβανος