Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέα “καμπάνα” σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε εκ νέου από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αυτή τη φορά για δήλωσή του μετά το φινάλε των τελικών. Μάλιστα, του ζητείται να ανακαλέσει εντός δέκα ημερών.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης των λεγομένων του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη δήλωσή του μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, όπου είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για “κομάντο-διαιτητές”.

Από πλευράς των “πράσινων” τηρείται στάση αναμονής και δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα πράξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσον αφορά την ανάκληση της δήλωσης.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

“Με την υπ’ αριθμ. 48/3-8-2016 απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου:

1) Επιβάλλει στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 31-5-2016 δήλωση του, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000) ΕΥΡΩ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση.”

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε