Πολιτική

Τσίπρας για Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος: Επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία Δημοσίου – Ιδρύματος

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος παρευρέθη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο για επισγράφιση της καλής συνεργασίας του δημοσίου με το Ίδρυμα.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «το Δημόσιο θα χειριστεί με υπεύθυνο τρόπο ένα σημαντικό χώρο για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό», ενώ επισήμανε ότι με την μεταφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής και τη λειτουργία του πάρκου «θα διατεθούν άμεσα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Ο πρωθυπουργός τόνισε τέλος ότι «για εμάς στοίχημα είναι να κάνουμε όσα χρειάζονται για να μπορέσει το έργο να αποδώσει τα πραγματικά οφέλη που μπορεί στην κοινωνία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του
Η μήνυση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες όταν μια γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μαστροπού και πήγε στην αστυνομία
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 1