Κόσμος

Γιορτινό πνεύμα ή κακογουστιά; Στόλισαν πάνω από 100 Χριστουγεννιάτικα δέντρα [pics, vid]

Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή ενός ζευγαριού από την Γερμανία. Ο Τόμας και η Ζούζαν Γιερονίμ στολίζουν κάθε χρόνο πάνω από 100 Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους στην πόλη Ρίντελν, ενώ για να το κάνουν υπερπαραγωγή χρησιμοποιούν περίπου... 16.000 λαμπιόνια και στολίδια.

Για κάποιους το σπίτι του ζευγαριού είναι ό,τι πιο Χριστουγεννιάτικο μπορείς να δεις, για όλους ωστόσο, είναι η επιτομή της κακογουστιάς και του κιτς.

Όπως βλέπετε, χιλιάδες στολίδια κρεμασμένα στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι σε όλο το σπίτι, φωτάκια που αναβοσβήνουν χωρίς σταματημό και φυσικά… γιρλάντες παντού συνθέτουν τον στολισμό – υπερπαραγωγή του σπιτιού τους.

“Αρχίσαμε με ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δένδρο στο καθιστικό, μετά σκεφθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλο ένα στο χολ, ένα στην κουζίνα και ο στολισμός επεκτάθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια”, δήλωσε ο Τόμας.

Και αν νομίζετε ότι ο στολισμός είναι εύκολη υπόθεση, κάνετε λάθος. Από τον Οκτώβριο παλεύουν να δώσουν αυτή την γιορτινή πνοή στο 105 τ.μ. σπίτι τους, με φωτάκια, στολίδια και Αγιοβασίληδες σε κάθε σημείο του.

Το σπίτι είναι γεμάτο στολίδια. Το υπνοδωμάτιό του είναι ο μόνος χώρος που δεν έχει διακόσμηση.”Εδώ είναι το καταφύγιο μας, όταν θέλουμε να αλλάξουμε περιβάλλον την περίοδο των εορτών”, ανέφερε η Σούζαν.

Πηγή: Reuters και Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Χαμάς να επιστρέψει και τις υπόλοιπες σορούς – «Γνωρίζουν πού βρίσκονται τα λείψανα, η υπομονή μας εξαντλείται»
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε το βράδυ της Τετάρτης ακόμη δύο νεκρούς ομήρους από τη Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε κι ο ισραηλινός στρατός
Ένοπλοι της Χαμάς επιτηρούν τη μεταφορά των σορών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο» – Περιλαμβάνει 694 εκατομμύρια τόνους ορυκτών
Εκτεταμένες έρευνες στην επαρχία του Εσκισεχίρ έφεραν στο φως περίπου 12,5 εκατομμύρια τόνους οξειδίων σπάνιων γαιών, καθώς και σημαντικά κοιτάσματα βαρίτη και φθορίτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει το Ισραήλ: «Μου ποδοπάτησαν το καπέλο βατραχάκι και έγραψαν άσεμνα γκράφιτι στη βαλίτσα μου»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν μία από τους 437 ακτιβιστές, βουλευτές και δικηγόρους που ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη για να παραδώσουν βοήθεια στη Γάζα, στην αποστολή του στολίσκου Sumud, η οποία αναχαιτίστηκε
Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ (στο κέντρο) φτάνει για να επιβιβαστεί σε πλοίο που συμμετέχει σε μια πολιτειακή νηοπομπή με προορισμό τη Γάζα 23
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τη Βόρεια Μακεδονία να τροποποιήσει το σύνταγμά της αν θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ
Οι «βουλγαρικές απαιτήσεις» προς τη χώρα μας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές, έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι
Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η Χαμάς παρέδωσε τις σορούς ακόμη 2 Ισραηλινών ομήρων στον Ερυθρό Σταυρό – «Είναι οι τελευταίες που βρήκαμε» λέει η οργάνωση
Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και έχει επιστρέψει όλους τους ζωντανούς ομήρους στο Ισραήλ, καθώς και τις σορούς όλων των νεκρών ομήρων «στους οποίους μπόρεσε να φτάσει»
Άνθρωποι μεταφέρουν το φέρετρο με τη σορό του Ισραηλινού στρατιώτη Ντάνιελ Σιμόν Περέζ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και η σορός του απήχθη και αργότερα επιστράφηκε στο Ισραήλ στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων-ομήρων και κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς