Αθλητικά

ΑΕΚ: Δέκα μέρες εκτός ο Βάργκας!

Η πρωϊνή προπόνηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Ο Ρόλαντ Βάργκας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει μια διάταση ημιτενοντώδους μυός στο αριστερό πόδι. Η επιστροφή του υπολογίζεται σε 7-10 ημέρες.

Εφόσον το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ο Ζοσε Μοράις δεν θα υπολογίζει φυσικά ούτε στις υπηρεσίες του Βάργκας.

Από κει και πέρα, ο Μανουέλ Ντίας δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω οσφυαλγίας, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος Μπακασέτας και Τζόλεον Λέσκοτ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα