Πολιτική

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα από τη Θράκη

Στη στη Φιλλύρα Ροδόπης βρέθηκε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη.

Μιλώντας στους κατοίκους της περιοχής ο Αλέξης Τσίπρας θύμισε τις διχαστικές προσπάθειες ορισμένων εντός και εκτός συνόρων στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες πως τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά:
“… πρέπει να σας πω – και αυτή είναι μια σημαντική προτεραιότητα για την κυβέρνησή μου, για την οποία θα αγωνιστούμε – ξέρω ότι ακόμη και σήμερα, το 2016, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι συνεχίζουν να μιλούν και να επιχαίρουν και να εντοπίζουν τις διαφορές μας. Και να λένε ότι οι διαφορές μας είναι αυτές που πρέπει να μας χωρίζουν αντί να μας ενώνουν. Χαίρονται να μιλούν πολλές φορές με κηρύγματα στα όρια του μίσους και να χωρίζουν τους Έλληνες πολίτες ανάλογα με το σε τι θεό πιστεύουν, να τους χωρίζουν σε πλειονότητες και σε μειονότητες. Να μιλούν για τις διαφορές ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, σε ξένους και γηγενείς.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ, όσο και η κυβέρνησή μου θα αγωνιστούμε για να μην επιστρέψουμε σε αυτές τις λογικές που διχάζουν. Και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν, αλλά και σε καμία ξένη Αρχή να παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών μας, εκμεταλλευόμενη πολλές φορές λάθη και παραλείψεις της ίδιας της Πολιτείας. Είμαστε όλοι και όλες Έλληνες πολίτες ίσοι απέναντι στον Νόμο, με ίδια δικαιώματα, ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας…”
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη