Κόσμος

Αυτός ο μπόμπιρας κλέβει την παράσταση με τα μαλλιά του! [pics,vid]

Ακόμα και δύο ώρες για να κάνει τα ψώνια της μπορεί να χρειαστεί η Chelsea όταν έχει μαζί της τον γλυκύτατο δύο μηνών γιο της Junior Cox-Noon.

Και αυτό επειδή οι περισσότεροι πελάτες ή και εργαζόμενοι θα σταματήσουν να του μιλήσουν, καθώς γίνεται αμέσως το επίκεντρο της προσοχής.

Καθόλου τυχαίο που ο γλυκύτατος μπόμπιρας τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα και για την… αφάνα του, κάτι που φυσικά απολαμβάνει και για αυτό κλαίει όταν η μητέρα του προσπαθεί να του φορέσει καπελάκι.

Ενώ τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται με λιγοστά μαλλάκια, ο Junior απέκτησε γρήγορα το παρατσούκλι “Baby Bear” λόγω των φουντωτών μαλλιών του.

“Είχε πολλά μαλλιά αλλά το συνειδητοποίησα μετά το πρώτο του μπάνιο. Όλες οι μαίες μου έλεγαν ότι θα πέσουν αλλά από τότε μόνο αυξάνονται”, δήλωσε η ευτυχισμένη μητέρα.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
1
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame