Πολιτική

Κοντονής: Χαλκευμένα τα δημοσιεύματα κατά της συζύγου μου

Για χαλκευμένα δημοσιεύματα κάνει λόγο ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σχετικά με σημερινό δημοσιευμα που αφορά τη συντροφό του η οποια ειναι δικαστικος λειτουργός.

Αναλυτικά αναφέρει : 

“Με το σημερινό δημοσίευμα της εϕημερίδας «παραπολιτικά» εις βάρος της συντρόϕου μου το σύστημα της παράγκας στον ελληνικό αθλητισμό δείχνει την έκδηλη ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις. Οι χρηματοδότες του συστήματος διαϕθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαϕαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοϕαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα ϕοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους.

Ως προς την ουσία του δημοσιεύματος αναϕέρω μόνο, ότι η σύντροϕός μου πριν δώδεκα χρόνια είχε πέσει θύμα απάτης ϕερομένου ασϕαλιστή, ο οποίος υπεξαιρούσε χρήματα τα οποία έπρεπε να καταβάλει με τη σειρά του ως ασϕάλιστρα ασϕαλιστικής σύμβασης υγείας. Σαν να μην έϕτανε αυτή η πράξη του «ασϕαλιστή» όταν αποκαλύϕθηκε η υπεξαίρεση, ο υπέβαλε εις βάρος της συντρόϕου μου ψευτομήνυση, προϕανώς για να την «τρομάξει»,  για την οποία μάλιστα έχει εκδοθεί προ πενταετίας  αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αυτά για τις αθλιότητες περί εκκρεμούς και «χαμένης» υπόθεσης.

Είναι απορίας άξιο ότι οι οργανωτές της διαϕθοράς δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι όσες κακοήθεις και αν επιστρατεύσουν η διαδικασία της κάθαρσης θα ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα και οι χρηματοδότες του σάπιου συστήματος  στο τέλος θα κλαίνε τα βρώμικα λεϕτά που διοχετεύουν σε ανυπόληπτους τύπους.

Έχω κατ’ επανάληψη αναϕέρει, ότι για εμένα μπορούν να γράϕουν και να διαδίδουν ότι θέλουν εκ του ασϕαλούς, αϕού καθ’  ω χρόνω κατέχω κυβερνητική θέση δεν πρόκειται να κινηθώ καθ’ οιουδήποτε. Μου αρκεί να γελιοποιούνται και ν’ εξοργίζονται κάθε ϕορά που οι αθλιότητές τους πέϕτουν στο κενό και οι πολίτες τους γυρίζουν τη πλάτη, αντιλαμβανόμενοι τον σκοπό και το στόχο αυτών των ελεεινοτήτων.

Όμως με τα χαλκευμένα δημοσιεύματα κατά προσώπων του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αποδεικνύουν ότι είναι αδίστακτοι και ευρισκόμενοι μπροστά στο μοιραίο δεν ορρωδούν έναντι ουδενός. Ας τα γνωρίζουν αυτά όσοι αναγνώστες ακόμη επιλέγουν να «ενημερώνονται» από αυτά τα κέντρα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντηση με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η κλεψύδρα για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι