Πολιτική

“Παρμενίων”: Ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – “Υψηλό το επίπεδο ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων”

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την ενημέρωση που είχε για την εν εξελίξει στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων», στο ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και εκπληρώνουν την αποστολή τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι ακόμη και σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε, δείχνουν υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, που εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει καθαρές απαντήσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους
«Απαιτούνται απαντήσεις γιατί, ενώ η χώρα καταγράφει νέα κρούσματα ευλογιάς σε εβδομαδιαία βάση, δεν δηλώνονται συστηματικά στους διεθνείς μηχανισμούς παρακολούθησης, όπως προβλέπεται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ πριν το συνέδριο: Δούκας εναντίον Ανδρουλάκη για προκριματικές εκλογές και μετεκλογικές συνεργασίες
«Πολύ σωστά λοιπόν λέει ο πρόεδρος ότι δεν θα πάμε με τη Νέα Δημοκρατία. Όμως μετεκλογικά, όχι προεκλογικά, μετεκλογικά πρέπει να είμαστε διασφαλισμένοι ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί»
Ο Χάρης Δούκας και ο Νίκος Ανδρουλάκης 9
Στο Μαξίμου σήμερα και οι «σκληροί» των μπλόκων: Τα αιτήματα, οι αποκλεισμένοι και η ύστατη προσπάθεια συνεννόησης
Κυβερνητικοί παράγοντες, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο θέμα και έχουν γνώση των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι από την Τρίτη οι κινητοποιήσεις «τελειώνουν»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής - Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο νόμιμης μετανάστευσης
Τέλος στις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με το νέο νομοσχέδιο - Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν ξεμπλοκάρει σχεδόν 200.000 εκκρεμείς άδειες
Μετανάστες 16