Αθλητικά

Ρίβερς: “Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό”

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο επίσημο σάιτ της «πράσινης» ΚΑΕ και δήλωσε ότι αμέσως κατάλαβε την αγάπη του κόσμου.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ τόνισε το… αυτονόητο! Θέλει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο. Ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Θεωρώ ότι για εμένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλω τίτλους και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε ψηλά.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σημείωσε:

«Ξέρω πολύ καλά τι κάνει για την ομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πολύ καλά με πόσο πάθος και τρέλα υποστηρίζει την ομάδα. ήδη αρκετούς από τους φίλους της ομάδας μου έχουν στείλει μηνύματα στο internet και με καλωσορίζουν στον Παναθηναϊκό. Έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει ΟΑΚΑ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα λόγια υποστήριξης από την πρώτη στιγμή και με τη σειρά μου να τους πω πως αν είμαστε “1” και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε θα τα καταφέρουμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ακίλε Πολονάρα: Επιτυχημένη η μεταμόσχευση μυελού των οστών – Η φωτογραφία με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο
Ευχάριστα νέα για τον Ιταλό μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχει συγκινήσει όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο με τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο
Ακίλε Πολονάρα: Επιτυχημένη η μεταμόσχευση μυελού των οστών – Η φωτογραφία με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο