Αθλητικά

“Έκρηξη” και δάκρυα! Κατέκτησε το Wimbledon ο Μάρεϊ (VIDEO)

Και πάλι στο “θρόνο” του μετά από τρία χρόνια ο Άντι Μάρεϊ, που κατέκτησε το Wimbledon, νικώντας με 3-0 τον πρωτάρη σε τελικό, Μίλος Ράονιτς. Απίστευτο ξέσπασμα με δάκρυα μετά τη λήξη του ματς από τον Βρετανό.

Τρία χρόνια μετά από τον ιστορικό τίτλο του στο Wimbledon, o Άντι Μάρεϊ επέστρεψε στην πρώτη θέση του Λονδρέζικου Grand Slam! Ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας ήταν εξαιρετικός και κέρδισε τον Μίλος Ράονιτς με 3-0 σετ (6-4, 7-6(3), 7-6(2)).

Το επίτευγμα του έγινε όπως και το 2013, όταν δεν έχασε κανένα σετ στον τελικό. Τότε, είχε κερδίσει τον Novak Djokovic (6-4, 7-5, 6-4).

Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Μάρεϊ να πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη του και μετά από λίγο να ξεσπά σε λυγμούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα