Κόσμος

Σοκ! Προσπάθησε να απαγάγει 4χρονη μέσα από τα μάτια της μητέρας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένας νεαρός αρπάζει ένα 4χρονο κοριτσάκι από κατάστημα στη νότια Καλιφόρνια.

Ο 24χρονος Terry Ransom προσπάθησε να απαγάγει την ανήλικη που βρισκόταν στο κατάστημα με τη μητέρα της και τον νεογέννητο αδερφό της. Στις εικόνες φαίνεται η μητέρα να περπατά έχοντας το βρέφος στην αγκαλιά της και την 4χρονη κορούλα της στο πλευρό της.

Ξαφνικά μπαίνει στο κατάστημα ο 24χρονος και αρπάζει το κοριτσάκι που στεκόταν κοντά στην κεντρική είσοδο. Προσπάθησε να το πάρει και να φύγουν, αλλά η 4χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τα χάσει και να το σκάσει.

Η μητέρα, όπως κατέθεσαν μάρτυρες στην αστυνομία, ούρλιαζε όταν είδε τον Terry Ransom να τρέχει μακριά και πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να τον πιάσουν. Οι αρχές τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου.

Πηγή: abcnews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική Βουλή «φρέναρε» τον φόρο Ζικμάν για τους πλούσιους με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ – Οργισμένη η αριστερή αντιπολίτευση
Ο πρωθυπουργός Λεκορνί εξαρτάται από τη στήριξη των Σοσιαλιστών για να περάσει τον προϋπολογισμό και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» μίας ενδεχόμενης πρότασης μομφής
Βουλευτές της γαλλικής Αριστεράς ψηφίζουν για το σχέδιο νόμου για τον προϋπολογισμό του 2026
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό