Αθλητικά

Copa America: Εντυπωσιακό στην πρεμιέρα το Μεξικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδανική πρεμιέρα στο Copa America έκανε το Μεξικό, το οποίο επικράτησε με 3-1 της Ουρουγουάης και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Ο Αλβάρο Περέιρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό για το Μεξικό, με την Ουρουγουάη να μένει με 10 παίκτες πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, λόγω αποβολής του Βεσίνο στο 45′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 72′ αποβλήθηκε και ο Γουαρδάδο και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιέγκο Γοδίν με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.  Το Μεξικό, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Ράφα Μάρκες έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ στο 86′, ενώ ο Ερέρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με κοντινή κεφαλιά.

Μεξικό: Ταλαβέρα, Αραούγιο, Ρέγες, Λαγιούν, Μάρκες, Γουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα (61’ Ντουένιας), Ακίνο (55’ Λοσάνο), Ερνάντες (83’ Χιμένες).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Α. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Μ. Περέιρα, Λοδέιρο (46’ Γκονζάλες), Αρέβαλο (84’ Ραμίρες), Βεσίνο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν (60’ Ερνάντες).

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Βενεζουέλα επικράτησε με 1-0 της Τζαμάικα και μπήκε με το δεξί στο Copa America.

Τζαμάικα: Μπλέικ, Μπινς (88’ Γουότσον), Μαριάπα, Τέιλορ, Κέμαρ (40’ Λόρενς), ΜακΛίρι, Μάικλ (77’ Χέκτορ), Όστιν, ΜακΆναφ, Μπαρνς, Ντόναλντσον.

Βενεζουέλα: Ερνάντες, Ροζάλες, Άνχελ, Βισκαρόντο, Φέλτσερ, Ρινκόν, Φιγκέρα, Σέγιας (86’ Οτέρο), Μαρτίνες (77’ Ανταλμπέρτο), Ροντόν, Γκέρα (91’ Γκονζάλες).

Τα αποτελέσματα

Tζαμάικα-Βενεζουέλα 0-1
Μεξικό-Ουρουγουάη 3-1

Ουρουγουάη-Βενεζουέλα (10/6)
Μεξικό-Τζαμάικα (10/6)

Μεξικό-Βενεζουέλα (14/6)
Ουρουγουάη-Τζαμάικα (14/6)

Βαθμολογία 3ου ομίλου

1. Μεξικό 3 3-1
2. Βενεζουέλα 3 1-0
3. Τζαμάικα 0 0-1
4. Ουρουγουάη 0 1-3

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα