Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οι τζιχαντιστές γιορτάζουν το μακελειό στο Ορλάντο και ζητούν νέες επιθέσεις

Οι τζιχαντιστές γιορτάζουν το μακελειό στο Ορλάντο και ζητούν νέες επιθέσεις

Προκαλούν μια ακόμα φορά οι τζιχαντιστές χλευάζοντας σε νέο βίντεο όσους θρηνούν για το μακελειό στο Ορλάντο.

Γιορτάζουν μάλιστα το αιματοκύλισμα και απευθύνουν κάλεσμα για νέες επιθέσεις όπως αυτές στο Σαν Φρανσίσκο και το Λας Βέγκας. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους που επαινεί τη σφαγή στη Φλόριντα, την πιο αιματηρή στην Αμερική.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ γινόταν στο Σαν Φρανσίσκο το gay pride με αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όλη την πόλη, δύο εβδομάδες μετά τη σφαγή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για γκέι Pulse στο Ορλάντο. Οι τζιχαντιστές ήρθαν να δοξάσουν το αποτρόπαιο έγκλημα λίγες ημέρες μετά από ένα ακόμα βίντεο τζιχαντιστή που επαινούσε την επίθεση.

Σύμφωνα με το PJ Media, το βίντεο έχει γυριστεί από το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη. Διαθέτει αρκετούς διεθνείς μαχητές, όπως δύο γαλλόφωνους και έναν Βόσνιο μουσουλμάνο, που μιλούν απευθείας στην κάμερα. Σχεδόν όλες οι απειλές αυτού του είδους διαθέτουν παρόμοιο περιεχόμενο και αυτό δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Σε ένα μήνυμα που περνούσε από το βίντεο έγραφε “Σηκωθείτε Μουσουλμάνοι και σκοτώστε του άπιστους στα σπίτια τους”. Αυτό έρχεται μαζί με τις εκκλήσεις για επιθέσεις από περισσότερους μοναχικούς λύκους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε