Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Ιμπάρμπο, “τρέχει” για στόπερ

 Ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν και την μετεγγραφή του κεντρικού αμυντικού.

 

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μετεγγραφή του Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό, αφού το βράδυ της Πέμπτης συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Κολομβιανού επιθετικού.

Πλέον, στο «τριφύλλι» περιμένουν το «ναι» του παίκτη, μετά το ραντεβού με τον μάνατζερ του κι έτσι να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Οι «πράσινοι» για να κλείσει το deal έκαναν υπέρβαση, αφού ο δανεισμό του παίκτη, μαζί με το συμβόλαιο του, αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να φέρνει εισήγηση για τη συγκεκριμένη θέση, μετά από συζητήσεις στη Βραζιλία. Στο μετεγγραφικό πλάνο υπάρχει τόσο το όνομα του Βούλγαρου Ιβάνοφ, όσο και του… γνώριμου Σίλντενφελντ.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα