Κόσμος

Κεραυνός χτύπησε δέκα παιδιά σε υπαίθριο πάρτι γενεθλίων!

Δέκα παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε το απόγευμα στο Πάρκο Μονσό στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος του 8ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας Βενσάν Μπαλαντί. Εξι από τα παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά.
 

«Υπάρχουν προς το παρόν ένδεκα τραυματίες, δυστυχώς δέκα παιδιά και ένας ενήλικας που τα συνόδευε. Εχουμε έξι παιδιά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα τα βγάλουν πέρα», είπε διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά έχουν υποστεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά δεν τραυματίσθηκαν από την πτώση δένδρου, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Παρισιού.

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τις πρώτες απογευματινές ώρες τη γαλλική πρωτεύουσα. Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας, αλλά το Παρίσι δεν περιλαμβανόταν σε αυτές.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι γενεθλίων. Το Πάρκο Μονσό βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και είναι προσφιλής προορισμός των οικογενειών στα σαββατοκύριακα. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο καβγάς του Μασκ με τον ΥΠΟΙΚ έφερε τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του με τον Τραμπ - «Ο Μπέσεντ τον είπε απατεώνα και ο δισεκατομμυριούχος τον χτύπησε στα πλευρά»
Όπως δήλωσε στη «Washington Post» ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ο Αμερικανός πρόεδρος έμαθε για τον καβγά που είχε ο Μασκ με τον υπουργό Οικονομικών και έγινε έξαλλος
Ο Έλον Μασκ με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο 3
Ο Τραμπ συγχαίρει την Εθνοφρουρά μετά από δύο ημέρες βίας στο Λος Άντζελες και χαρακτηρίζει «σκουπίδι» τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια
«Δεν θα ανεχτούμε τις πορείες της Αριστεράς» το μήνυμα του Τραμπ, ο οποίος επιτέθηκε και στην δήμαρχο λέγοντας πως είναι «ανίκανη»
Πηγή φωτογραφίας: REUTERS 3