Πολιτική

Ασφαλιστικό – Βουλή: Με το κομπολόι του ο Βαγέλης Μεϊμαράκης! (ΦΩΤΟ)

Οι ώρες πολλές στη Βουλή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρήκε τον τρόπο να κάνει τον χρόνο να κυλήσει πιο γρήγορα, κατά την διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας για το ασφαλιστικό.

Η ψηφοφορία για το ασφαλιστικό πέρασε στο παρελθόν, αφού η κυβερνητική πλειοψηφία αποδείχθηκε συμπαγής και το νομοσχέδιο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, υπερψηφίστηκε με 153 “ναι”.

143 ψήφισαν “όχι”, ενώ τέσσερις βουλευτές ήταν απόντες. Ένας από τους… παρόντες ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Καθισμένος στα… ορεινά της Βουλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κρατούσε το κομπολόι του για να μετράει τις ψήφους, ή τα… λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθεί μία ακόμη πολύωρη -είναι η αλήθεια- κοινοβουλευτική διαδικασία!

Δείτε την φωτογραφία:

Φωτό: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς