Αθλητικά

Μεγάλος “θεατρίνος”! Εντυπωσιακή “βουτιά” του Βιδάλ στο πέναλτι της Μπάγερν (VIDEO)

Ούτε ο Γκουαρντιόλα δεν θα έδινε το πέναλτι που κέρδισε ο Αρτούρο Βιδάλ, στη νίκη πρόκριση της Μπάγερν επί της Βέρντερ Βρέμης για το κύπελλο Γερμανίας.

Ο Τόμας Μίλερ πέτυχε και τα δύο τέρματα της Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό με τη Βέρντερ Βρέμης (2-0) και έστειλε τους Βαυαρούς στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που διεξάγεται στις 21 Μαΐου στο Βερολίνο.

 

Το πέναλτι όμως από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα δεν θα έπρεπε να έχει δοθεί, αφού δεν υπήρξε καμία παράβαση.

Ο Αρτούρο Βιδάλ μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, είδε τον αντίπαλό του να του κάνει τάκλιν και να μην τον ακουμπάει καν (!), αλλά προτίμησε να πέσει εντυπωσιακά, προκειμένου να κερδίσει το πέναλτι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα