Κόσμος

Το καφέ του Πούτιν στη Σιβηρία – Χαρτί τουαλέτας με το πρόσωπο του Ομπάμα!

Μόνο ο ίδιος ο Πούτιν λείπει από μια καφετέρια στη Σιβηρία, με τις δεκάδες φωτογραφίες βέβαια από την παιδική του ακόμα ηλικία να κάνουν ανεπαίσθητη την απουσία του.

Οι φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν κοσμούν τους τοίχους του President Cafe στο Krasnoyarsk, στη Σιβηρία, ενώ υπάρχει και ένα stand με τη μορφή του στο μπαρ όπου οι πελάτες μπορούν να βγουν φωτογραφία μαζί του.

Η θέση των άλλων ηγετών στη συγκεκριμένη καφετέρια; Στην τουαλέτα! Ο Μπαράκ Ομπάμα φιγουράρει στο χαρτί υγείας, με αφίσα της Μέρκελ να βρίσκεται πάνω από την τουαλέτα. Την “τιμητική” του έχει και ο Ντέιβιντ Κάμερον. Ένας πύραυλος διαπερνά το κεφάλι του σε μια από τις φωτογραφίες δίπλα από αυτή του Ομπάμα και της Μέρκελ.

Φωτογραφίες Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» από το Ισραήλ για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά – «Είναι μια ανταμοιβή για τη τζιχαντιστική Χαμάς»
«Το Ισραήλ δεν θα αποδεχτεί κανένα αποσπασματικό και φανταστικό κείμενο που επιχειρεί να το αναγκάσει να αποδεχτεί αδικαιολόγητα σύνορα»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γκιντεόν Σάαρ 2
Μαχμούντ Αμπάς: Η αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης από τη Βρετανία είναι ένα «ουσιαστικό και αναγκαίο βήμα»
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος μιλά για ένα αποφασιστικό βήμα προς την ειρήνη, ενώ ένας σκληροπυρηνικός Ισραηλινός υπουργός αντιδρά καλώντας σε άμεση προσάρτηση των κατεχόμενων εδαφών
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς
Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αναγνωρίζουν το Παλαιστινιακό κράτος - «Η Χαμάς δεν έχει κανένα μέλλον, ούτε σε κυβέρνηση ούτε στην ασφάλεια» λέει ο Κιρ Στάρμερ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ανακοίνωσε ότι η Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζει επίσημα το παλαιστινιακό κράτος
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
28
Βατικανό: Ο πάπας Λέων εκφράζει την αλληλεγγύη του με τη «μαρτυρική γη» της Γάζας
Από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο ποντίφικας υπενθύμισε ότι κανένα μέλλον δεν μπορεί να οικοδομηθεί πάνω στη βία, την αναγκαστική εξορία ή την εκδίκηση, καλώντας σε ειρήνη για τον παλαιστινιακό λαό
Ο Πάπας Λέων ΙΔ' 2