Πολιτική

Απρεπής ατάκα Λεβέντη για Κουρουμπλή: “Ευτυχώς δεν βλέπει ο άνθρωπος”

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε η αναφορά του Βασίλη Λεβέντη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε μία ατυχή στιγμή μίλησε για τον κ. Κουρουμπλή και αναφέρθηκε στο πρόβλημα όρασής του.

Όπως είπε, η κυβέρνηση βάζει τον κ. Κουρουμπλή να βγάζει το φίδι από την τρύπα. Και συνέχισε: “Ευτυχώς που δεν βλέπει ο άνθρωπος”.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως “όταν είχα πει κάποτε ότι οι υπουργοί μιλούν με έγγραφα, ο κ. Κουρουμπλής μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει για τον ίδιο γιατί δεν βλέπει να διαβάσει”.

Η ατάκα αυτή αν και προφανώς δεν έγινε εσκεμμένα από τον κ. Λεβέντη ωστόσο προκάλεσε αρνητικά σχόλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα