Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Έπος Ολυμπιακού! Επέστρεψε απ’την…κόλαση και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο ΠΑΟΚ πήρε τα δυο πρώτα σετ, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός, παίρνοντας τον ημιτελικό στο τάι μπρέικ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ της Κυριακής, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά (18:00), που νωρίτερα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό.

Συγκλονιστικός Ολυμπιακός! Με… θρυλική ανατροπή από 2-0, οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου κόντρα στην Κηφισιά θα διεκδικήσουν το 15ο κύπελλο της ιστορίας τους.

Για τους Πειραιώτες η αποψινή ήταν η τέταρτη φετινή επιτυχία σε ισάριθμους αγώνες επί του “δικέφαλου του Βορρά”, που δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και έδειξε… ηττοπάθεια, αφού έχασε με παρόμοιο τρόπο, όπως και στο Λιγκ Καπ.

Σημείο.. κλειδί της νίκης του Ολυμπιακού, ο τρόπος με τον οποίο πήρε το τρίτο σετ (ο ΠΑΟΚ έφτασε σε τρία ματς μπολ στο 24-21 αλλά τελικά το έχασε). Ο Σουλτανόπουλος έκανε ζημιά με το σερβίς του, η ψυχολογία των Πειραιωτών ανέβηκε τα ύψη και… παρέσυραν τους Θεσσαλονικείς.

Καθοριστικές στην εξέλιξη του αγώνα οι αλλαγές του Ιταλού τεχνικού που όταν ηρέμησε έριξε στο ματς τους Στιβαχτή και Τσουκ οι οποίοι άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Έτσι, θα έχουμε μια επανάληψη του τελικού του 2014.

Τα σετ: 21-25, 23-25, 26-24, 25-18, 15-8.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε