Πολιτική

Γκάφα ολκής στο Twitter του Αλέξη Τσίπρα! Το “κατέβασαν” άρον άρον!

Ο δαίμων του... πληκτρολογίου "χτύπησε" στο προφίλ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα! Και μάλιστα για ένα θέμα που κάνει... τζιζ για την ρητορική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Σε tweet, λοιπόν, του συγκεκριμένου λογαριασμού έγινε λόγος για "παράνομους μετανάστες".

Είναι ένα θέμα στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη σημασία από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Όροι όπως “παράνομοι μετανάστες” ή “λαθρομετανάστες” απαγορεύονται… διά ροπάλου στην Κουμουνδούρου, καθώς εκτός από το θέμα της πολιτικής ορθότητας, στον ΣΥΡΙΖΑ τίθεται και θέμα ανθρωπιστικής φύσης.

Έτσι συνήθως χρησιμοποιείται ο όρος “παράτυποι μετανάστες” για τους ανθρώπους που εισέρχονται παρανόμως στη χώρα. Αμ δε!

Στον πρωθυπουργικό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα γράφτηκε κανονικά η έκφραση “παράνομοι μετανάστες”! Δείτε την φωτογραφία:

Λίγο αργότερα ήρθε και η διόρθωση. Ωστόσο εδώ να σημειώσουμε πως το επίμαχο tweet έχει… εξαφανιστεί από τον πρωθυπουργικό λογαριασμό!

Όλα αυτά μία ημέρα μετά από μια… άλλη γκάφα στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4
Σύγκρουση Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες»
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι θα επιφέρει νομοτεχνική βελτίωση στην διάταξη, με βάση την οποία απαγορεύεται υπό όρους και προϋποθέσεις η πρόσβαση κατηγορούμενων στη ποινική δικογραφία
Ο Γιώργος Φλωρίδης 2
Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
18