Πολιτική

Η απάντηση του Αρκά για τη χρησιμοποίηση του σκίτσου του στη Βουλή

Ο Αρκάς απόψε πήγε... εκτάκτως στη Βουλή, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε ένα σκίτσο του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπλοκή και τη δικαιοσύνη. Λίγη ώρα μετά, ο γνωστός σκιτσογράφος πήρε θέση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.
 

 “Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας με τη σημερινή συζήτηση θέλει να μεταθέσει την ατζέντα. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να συζητάμε για τη διαπλοκή, θέλει να κατασκευάζει εχθρούς. Δεν αντέχει τη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών”, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρουσιάζοντας ένα σκίτσο του Αρκά. 

H απάντηση του σκιτσογράφου για τη χρησιμοποίηση του σκίτσου του είναι η εξής:”Όταν ένα σκίτσο δημοσιευτεί στο internet ο δημιουργός του χάνει τον έλεγχο απάνω του. Ο καθένας το ερμηνεύει και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν…”

 

Δημοσιεύτηκε από ARKAS -The Original Page στις Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 54
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12