Πολιτική

Ο αποκαλυπτικός διάλογος του Τσίπρα με τον Καμμένο για τον Μουζάλα – ΒΙΝΤΕΟ

To θέμα με τον κ. Μουζάλα και το λεκτικό του ατόπημα αποκαλώντας τα Σκόπια Μακεδονία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Πάνος Καμμένος στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι φαίνεται πως διαφώνησαν για την τύχη του Γιάννη Μουζάλα και το θέμα παραπέμφθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega δημοσίευσαν το διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Τσίπρας: Ήταν ένα λάθος φραστικό, το πήρε πίσω αμέσως και ζήτησε συγγνώμη.

Καμμένος: Υπάρχει όμως τώρα ένα βίντεο με υπουργό ελληνικής κυβέρνησης να λέει Μακεδονία. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Τσίπρας: Έχουν γίνει κατηγορηματικές δηλώσεις από την κυβέρνηση και θα γίνουν ακόμη πιο έντονες στο briefing που θα γίνει σε λίγο.

Καμμένος: Εγώ δεσμεύομαι από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών. Λυπάμαι, αλλά δε μπορεί να μείνει.

Τσίπρας: Όμως τώρα έχουμε Σύνοδο Κορυφής και κρίσιμη.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 5