Πολιτική

Ο Βασίλης Λεβέντης γιορτάζει τα 24 χρόνια της Ένωσης Κεντρώων

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μπορεί να μπήκε μόλις το 2016 στη Βουλή, αλλά η θητεία του στα πολιτικά δρώμενα της χρόνιας μετράει πολλά περισσότερα χρόνια.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη γιορτάζει σήμερα τα 24 χρόνια παρουσίας του στην πολιτική ζωή του τόπου και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος εξέδωσε ανακοίνωση.

“Μετά από τα 24 χρόνια αγώνων, η Ένωση Κεντρώων συνεχίζει αταλάντευτα την ίδια τίμια προσπάθεια, υπηρετώντας αξίες και αρχές μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο. Όπως από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως της, έτσι και σήμερα, η Ένωση Κεντρώων συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες πολίτες και να προτείνει λύσεις οι οποίες έχουν ως σκοπό να καταφέρει αυτή η χώρα να εξέλθει από το σκοτεινό τούνελ.

 

Πλέον η Ένωση Κεντρώων είναι πάρα πολύ δυνατή, έχει την στήριξη εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και έτσι τα παλαιά στελέχη της, μαζί με την νέα γενιά, μια γροθιά όλοι, παλεύουν για να ισορροπήσει επιτέλους η Ελλάδα.

 

Επιθυμία μας είναι να σας προστατεύσουμε την Ελλάδα μας και να την ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πηγές ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έγινε παρέμβαση για να συγκαλυφθεί μια «πράσινη» υπόθεση που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ
«Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για στενό συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος παρενέβη προκειμένου να διαγραφεί ποσό ύψους 400.000 ευρώ» τονίζουν πηγές της ΝΔ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 5
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι κτήνος όποιος δεν κατάλαβε τι έκανε ο Πάνος Ρούτσι – Είναι ψέματα όσα λέει η κυβέρνηση
«Ζητώ συγγνώμη από την κυβέρνηση που υπερασπίζομαι ανθρώπους, πολίτες, κινήματα, σωματεία, αφιλοκερδώς σε όλη την Ελλάδα και τρέχω όπου με χρειάζονται» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 20