Πολιτική

Λεβέντης για Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών: “Θα τους τσιτώσω”

Τη στάση που θα κρατήσει στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο κανάλι Ε.

Όπως είπε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την άλλη εβδομάδα, θα “τσιτώσει” τους πολιτικούς αρχηγούς για μία οικουμενική κυβέρνηση και θα τους ζητήσει να διαλέξουν είτε το κόμμα τους είτε τη χώρα.

Αναφορικά με το προσφυγικό ήταν δραματικός λέγοντας πως “θα πνιγούμε εάν δεν βρουμε λύση στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών”, ενώ επεσήμανε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα γκρεμό που δεν έχει πιο κάτω.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε και τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν ανοδικές τάσεις για την Ένωση Κεντρώων. Όπως είπε, το κόμμα του, τους επόμενους δύο μήνες θα είναι στην τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Πολάκη για ξυλοδαρμό Αθανασόπουλου: Τέτοιες συμπεριφορές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ακόμα μία ημέρα στη δουλειά»
«Τα κοράκια των φαντς έχουν φτάσει τον κόσμο στα όρια του και θα δούμε άγρια πράγματα πλέον από την απόγνωση», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, ο Παύλος Πολάκης στο Facebook
Παύλος Μαρινάκης
Φάμελλος και Χαρίτσης ζητούν Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη Μέση Αναστολή – Κοινή επιστολή σε Μητσοτάκη και Τασούλα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς επιμένουν στη θεσμική ενημέρωση και στη χάραξη «εθνικής γραμμής», χωρίς να ζητήσουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Χαρίτσης και Φάμελλος
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθυντή του ΠΟΥ στην Ευρώπη: «Άλματα προόδου στη δημόσια υγεία της Ελλάδας»
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν εκτενώς πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα μας για την προστασία της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ειδικά ως προς την έκθεσή τους σε βλαβερό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Χανς Κλούγκε
Σωκράτης Φάμελλος: Η αποστολή δυνάμεων στην Κύπρο επιβεβαιώνει την ανάγκη για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί δέσμευση ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «λειτουργεί ως ουρά των Τραμπ και Νετανιάχου»
Σωκράτης Φάμελλος