Κόσμος

Αδέρφια “αντάλλαξαν” φύλο – Η συγκινητική στάση των γονιών τους

Από μικρά παιδιά ένιωθαν πως ήταν λάθος το φύλο τους. Η Aly McGarrity ήταν ένα τυπικό αγοροκόριτσο που της άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ ο αδερφός της Russie προτιμούσε να παίζει με κορίτσια.

Με ένα μόνο μήνα διαφορά, τα δύο παιδιά ανακοίνωσαν στους γονείς τους την απόφασή τους να αλλάξουν φύλο. Ο Russie είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, όπως αποκάλυψε η μητέρα του Beth, καθώς ήταν θύμα bullying στο σχολείο. Αρνήθηκε ωστόσο να υποκύψει στις πιέσεις και να υιοθετήσει ένα πιο ανδροπρεπές look.

“Θα προτιμούσα να με μισούν για αυτό που είμαι παρά να με αγαπούν για κάτι που δεν είμαι” είπε στους γονείς του. H μητέρα τους, Beth McGarrity, λέει ότι πάντα ήξερε πως τα παιδιά της είναι διαφορετικά. Με τον σύζυγό της Russ άρχισαν να ανησυχούν όταν ο γιος τους άρχισε να βυθίζεται στην κατάθλιψη.

Στο σχολείο πάλευαν να κατανοήσουν τον Russie και τον απειλούσαν ακόμα και με αποβολή όταν χρησιμοποιούσε τις γυναικείες τουαλέτες. “Δεν το επέλεξα. Μακάρι να υπήρχε ένα τρόπος να μην είμαι έτσι”, είχε πει στη μητέρα του. Ενώ η οικογένεια ασχολούνταν με τον αγώνα του Rusie, η αδερφή του αγωνιζόταν με τη δική της ταυτότητα.

Η Aly ήταν πάντα αγοροκόριτσο αλλά ήξερε ότι υπήρχε κάτι πιο βαθύ σε αυτό. Συνειδητοποίησε ότι είχε γεννηθεί με λάθος φύλο. Ήθελε να είναι αγόρι. Ήταν εκείνη που έκανε το βήμα να μιλήσει πρώτη στους γονείς της λίγες ημέρες πριν από τα 15α γενέθλιά της. Έχοντας τον Russie στο πλευρό της, μίλησε στη μητέρα τους. “Πάντα ήθελα να είμαι αγόρι. Ποτέ δεν σας το είπα, αλλά όταν ήμουν μικρή και έπεφτα για ύπνο ευχόμουν να ξυπνήσω αγόρι”. Ένα μήνα αργότερα μίλησε στους γονείς τους και ο Russie.

Τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ο Russie, 20, χρησιμοποιεί το όνομα Rai, ενώ η Aly, 17, επέλεξε το όνομα Gavin. Οι γονείς τους δηλώνουν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει για αυτούς και το πόσο αγαπούν τα παιδιά τους. “Οι άνθρωποι με ρωτούν τι έχω χάσει, αλλά δεν νιώθω ότι έχω χάσει τίποτα. Έχω τον γιο μου και την κόρη με τον τρόπο που θα έπρεπε να είναι”, σημείωσε η μητέρα τους.

Ο Gavin δήλωσε ότι είχε την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών του και την άνευ όρων υποστήριξή τους που επέτρεψε τόσο στον ίδιο όσο και στην αδερφή του να γίνουν οι άνθρωποι που ήθελαν να είναι. “Ακόμα και όταν η μητέρα μας δεν ήξερε τι συνέβαινε, ήξερα ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν στο τέλος της ημέρας να είμαστε ευτυχισμένοι”. Ο πατέρας τους πάντα ήθελε να κάνει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. “Έτσι και έγινε. Κάναμε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, απλά με διαφορετική σειρά από ό,τι πιστεύαμε”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα