Κόσμος

Απάνθρωπο! Φίμωσε με ταινία το σκυλί της για να μη γαβγίζει

Σάλος έχει προκληθεί με φωτογραφία που έχει γίνει viral, όταν η Katharine Lemansky από τη Βόρεια Καρολίνα, έβαλε ταινία στο στόμα του σκυλιού της, επειδή δεν έκανε ησυχία. Αμέσως, η τοπική αστυνομία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τη γυναίκα.

Η σκληρή φωτογραφία του καφέ λαμπραντόρ προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Η ιδιοκτήτρια δε δίστασε να φιμώσει κυριολεκτικά το σκυλάκι και να ανεβάσει τη φωτογραφία στο facebook. Ταυτόχρονα, σχολίασε, ”Σκάσε!”. Αφού αναρτήθηκε η φωτογραφία, μοιράστηκε περισσότερες από 45.000 φορές σε 14 ώρες, και παρά τις πολλές επικρίσεις, η γυναίκα αρνήθηκε να την κατεβάσει και υπερασπίστηκε την ενέργειά της. Ενώ, δε δίστασε να σχολιάσει περαιτέρω, ”Μην πανικοβάλλεστε όλοι, ήταν μόνο για ένα λεπτό”.

Η Lemansky πλέον ”συνειδητοποίησε ότι έκανε μια φοβερή πράξη”. ”Πρόκειται σίγουρα για ένα σοβαρό περιστατικό κακοποίησης ζώου”, ανέφερε ο Randall Rhyne, αξιωματικός της αστυνομίας.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Κρεμλίνο συντάσσεται με τον Τραμπ: Έχει δίκιο που υποστηρίζει ότι ο Ζελένσκι καθυστερεί την ειρήνη
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα υποδεχθεί τον Στιβ Γουίτκοφ και τον γαμπρό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ, μόλις συμφωνηθεί ημερομηνία επίσκεψης
Το Κρεμλίνο
Στο παρά 5′ ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβαλε την επίθεση στο Ιράν - Δεν είχε εγγυήσεις για την κατάρρευση του καθεστώτος
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να μην διαθέτουν επαρκή περιφερειακά μέσα για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ιρανική αντεπίθεση
Ντόναλντ Τραμπ