Πολιτική

“Έχασε” την αδερφή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Δύσκολες ώρες περνάει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς σήμερα το απόγευμα η αδερφή του άφησε την τελευταία της πνοή.
 

Τις τελευταίες μέρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρισκόταν στο πλευρό της μεγαλύτερης αδελφής του, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Πληροφορίες του Newsit αναφέρουν πως ο κ. Μεϊμαράκης καθημερινά ήταν δίπλα της και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του από την κρίσιμη ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης στη Βουλή.  Μια απουσία που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, ενώ ο ίδιος είχε ενημερώσει ανεπίσημα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε πει πως η απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης, οφειλόταν σε “προσωπικούς λόγους”.

Η κηδεία της αδερφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσω, θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Ζωγράφου. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 11
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ