Κόσμος

Τρεις όροι Πούτιν στον Ερντογάν που δεν… χωνεύονται με τίποτα

“Συγγνώμη ,τιμωρία των δολοφόνων και αποζημίωση” είναι οι τρεις όροι που θέτει η Μόσχα στην Άγκυρα για να “αρχίσει η ομαλοποίηση των σχέσεων”. Με άλλα λόγια η Ρωσία κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την αποκλιμάκωση της έντασης που έχει προκληθεί με την Τουρκία.

Τους όρους αυτούς έθεσε ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ.

«Αν οι απαιτήσεις μας δεν ικανοποιηθούν οποιαδήποτε άλλη κίνηση δεν έχει νόημα», είπε ο Καρλόφ, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χουάν Κάρλος για πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ μας – Ήταν ψυχρή κι απόμακρη»
Ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, που ζει αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι, σπάει τη σιωπή του για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα του αυτοβιογραφία με τίτλο «Reconciliation»
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Χουάν Κάρλος