Κόσμος

Τρόμος στον αέρα! Πτήση εφιάλτης προσγειώνεται μετά από 16 ώρες

Πανικός επικράτησε στην πτήση 295 της American Airlines από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες όταν έσβησε ένας από τους κινητήρες του αεροπλάνου. Η πτήση 5 ωρών κράτησε τελικά 16 μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροπλάνο.

“Ακούστηκε ένας θόρυβος και στη συνέχεια μας είπαν ότι έσβησε ένας από τους κινητήρες και έπρεπε να προσγειωθούμε στο Τέξας”, δήλωσε η επιβάτης Evelyn Albert. Το αεροπλάνο με 186 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα αρχικά κατευθύνθηκε στο Lubbok, στο Τέξας, λόγω μηχανικού προβλήματος.

Άλλος επιβάτης, που καθόταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δήλωσε ότι είδε καπνό στην καμπίνα. Ενημέρωσε αεροσυνοδό και αμέσως το είπε στον πιλότο. “Ήταν τρελό”, δήλωσε ο Gabriel Larios.

Ένα δεύτερο αεροπλάνο αντικατάστασης στάλθηκε στο Lubbock, αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν στο Ντάλας για ανεφοδιασμό. “Ήταν ένας εφιάλτης που δεν μπορείς να πιστέψεις”, δήλωσε ο Tom Danluck. “Δεν μας δόθηκε καμία πληροφορία. Νομίζω ότι ήταν μέρος του προβλήματος”, δήλωσε η Evelyn Albert.

Δεκαέξι ώρες αφότου απογειώθηκαν από το Μαϊάμι, η πτήση 295 προσγειώθηκε τελικά στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. “Εκτιμούμε ότι φτάσαμε ως εδώ, στον προορισμό μας, αλλά φτάσαμε με 15 ώρες καθυστέρηση”, δήλωσε ο Johnathan Himebauch.

Πηγή: Aol

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ σφράγισε το τέλος του πολέμου στη Γάζα: «Πετύχαμε το αδύνατο, τώρα ξεκινά η ανοικοδόμηση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε «υπέροχη μέρα για τη Μέση Ανατολή» τη σημερινή, από την Αίγυπτο, όπου υπεγράφη η διακήρυξη που σηματοδοτεί το επίσημο τέλος του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Στους 64 οι νεκροί από τις σφοδρές πλημμύρες στο Μεξικό - Οι αρχές αναζητούν δεκάδες αγνοούμενους
Οι έντονες βροχοπτώσεις, που προκλήθηκαν από δύο τροπικές καταιγίδες, προκάλεσαν κατολισθήσεις και υπερχείλιση ποταμών, παρασύροντας ολόκληρα σπίτια καθώς και δρόμους και αυτοκίνητα.
Μεξικό
Η στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης των τρένων express στη Σλοβακία - Ηχητικό ντοκουμέντο
«Ο ανακριτής της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Αστυνομίας στο Rožňava ξεκίνησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της γενικής απειλής σε σχέση με το σιδηροδρομικό ατύχημα που συνέβη» αναφέρει η Σλοβάκικη αστυνομία
Σλοβακία
10