Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague Ολυμπιακός – Τσεντεβίτα: Για την ερυθρόλευκη νίκη στην πρεμιέρα

Euroleague Ολυμπιακός – Τσεντεβίτα: Για την ερυθρόλευκη νίκη στην πρεμιέρα

Αναμονή τέλος με τους πιστούς να ετοιμάζονται να… νιώσουν αφοσίωση όπως αναφέρει και το κλασικό μότο της διοργάνωσης, αφού η Euroleague επιστρέφει στα παρκέ, έτοιμη να προσφέρει και φέτος μάχες, εκπλήξεις, ανατροπές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Ο φετινός μαραθώνιος ξεκινάει για όλες τις ομάδες και φυσικά για τους Ερυθρόλευκους του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι οποίοι ρίχνονται την Πέμπτη (15/10) στη μάχη για το πρώτο φετινό ροζ φύλλο στη διοργάνωση, επιστρέφοντας από τον χαμένο τελικό της περασμένης χρονιάς, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μαζί επιστρέφουν και οι αποκλειστικές ειδικές αγορές για απόδοση παικτών στον Stoiximan.gr.

Συσπείρωση για restart στον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν άσχημα τη φετινή σεζόν με την εντός έδρας ήττα για το κύπελλο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, ωστόσο κανείς στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχει το δικαίωμα να απογοητευθεί με τη σεζόν να βρίσκεται ακόμη στην αρχή της και τους δύο βασικούς στόχους να ξεκινούν.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι Ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν την κροατική Τσεντεβίτα, ωστόσο το σκηνικό δεν θα είναι γνώριμο. Το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ, αλλά στο Ηράκλειο της Κρήτης, με την παρουσία κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι η τιμωρία αφορά την είσοδο φιλάθλων στο παρκέ για πανηγυρισμούς, μετά το μεγάλο τρίποντο πρόκρισης του Γιώργου Πρίντεζη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στα περσινά playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του, αποδίδοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ, στο μέτρο του δυνατού για την εποχή. Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και η παρέα τους θέλουν να αρχίσουν να δίνουν απαντήσεις και η πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στους πιο έτοιμους αγωνιστικά Κροατές (ρεκόρ 4-1 στη ΑΒΑ λίγκα μέχρι σήμερα) ενδείκνυται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε