Κόσμος

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Τέλος οι γυμνές φωτογραφίες από το Playboy!

"Μεγάλωσε" γενιές και γενιές ανδρών. Αλλά η εποχή προχωράει, εξελίσσεται και μαζί της αλλάζει ακόμη και ένα από τα πιο φημισμένα ανδρικά περιοδικά: το Playboy. Που αποφάσισε πως το πολύ γυμνό είναι ντεμοντέ και σταματά τις γυμνές φωτογραφίσεις!

Η μεταστροφή του Playboy ξεκίνησε, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, από την online έκδοσή του. Τώρα, ήρθε ο καιρός και για την έντυπη έκδοση να αλλάξει. Και το περιοδικό που έγινε γνωστό για τα γυμνά του, δεν θα… είναι πια εδώ. Πλέον, το γυμνό θεωρείται πως δεν κάνει αίσθηση. Και μιλάμε για το περιοδικό που… εφηύρε τον όρο playmate!

Σύμφωνα με τους New York Times, στόχος του Playboy είναι να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες. Ο επανασχεδιασμός του Playboy στοχεύει και στο φρεσκάρισμά του, προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονο. Θα φιλοξενείται η φωτογράφιση της playmate του μήνα, αλλά δεν θα είναι γυμνή.

Το 2015, έμφαση θα δοθεί στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, θα υπάρχει στήλη για το σεξ, αλλά θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο και στην ποιότητα του. Οι επικεφαλής του ομίλου δηλώνουν στους Times πώς το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει όταν μια γενιά ανδρών έχει ελεύθερη πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Ο CEO του ομίλου Playboy Enterprises, Σκοτ Φλέιντερς, δήλωσε στο NBC: «Δεν είναι προκλητικό να βλέπεις γυμνό. Στην πραγματικότητα, περιορίζει το κοινό μας». Ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο «κουνελάκια», δεν είναι άλλος από τον δημιουργό του περιοδικού Χιου Χέφνερ, ο οποίος είχε πείσει την Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει για το εξώφυλλο του πρώτου Playboy, το 1953.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο δύσκολος δρόμος προς την συμφωνία για την Γάζα: Το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, τα σχέδια του Ερντογάν και ο τελευταίος λόγος στον Τραμπ
Για την συμμετοχή της Τουρκίας στις συνομιλίες είχε αρχικά ασκηθεί βέτο από το Ισραήλ, αλλά ο Τραμπ πίεσε το Ισραήλ να επιτρέψει τη συμμετοχή της Άγκυρας
Ο Τραμπ και ο Ερντογάν
Βίρτζίνια Τζιούφρε: «Τα ιδιωτικά τζετ του Έπσταϊν ήταν ιπτάμενα μέσα trafficking», «ήθελε να λογοδοτήσουν όλοι οι άνδρες» λέει η συγγραφέας του βιβλίου της
Η δημοσιογράφος που βοήθησε την Τζιουφρέ για τη συγγραφή του βιβλίου «Nobody's Girl» ζητά από τον πρίγκιπα Άντριου να μοιραστεί όλα όσα γνωρίζει για τον παιδεραστή
Το βιβλίο της Βιρτζίνια Τζουφρέ