Κόσμος

Φρικιαστικό βίντεο: Τζιχαντιστές μαθαίνουν σε παιδί να αποκεφαλίζει άπιστους!

Σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη το νέο βίντεο που έδωσαν οι τζιχαντιστές στη δημοσιότητα με... μαθήματα αποκεφαλισμού σε παιδιά!

Στο βίντεο το μαυροφορεμένο αγοράκι κρατά στα χέρια του ένα κοφτερό μαχαίρι και ενθαρρύνεται από τους παρόντες ενήλικες να “αποκεφαλίσει” ένα αρκουδάκι, μαθαίνοντας έτσι τον τρόπο εκτέλεσης που χρησιμοποιούν πολύ συχνά τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται, μάλιστα, ένας άνδρας να φωνάζει τη λέξη “takfir” που στα αραβικά σημαίνει “άπιστος” σε μια προφανή προσπάθεια να μυήσει το μικρό αγόρι στη παράλογη λογική του πολέμου κατά των απίστων.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι